logo sluitknop

en meer

Dit doen wij ook!

Ben je op zoek naar een expert op het gebied van bijvoorbeeld tekst, fotografie of film? Ook daarbij helpen wij jou graag. Neem voor de volgende onderdelen contact met ons op via info@magazine-on-the-spot.nl.

Redactie

Op zoek naar een ervaren tekstschrijver voor een artikel, interview of nieuwsbrief? Onze redacteuren maken het verschil en voelen direct aan wat jij als opdrachtgever voor ogen hebt. Iedere redacteur heeft uiteraard zijn of haar eigen specialisme.

Magazine Meer dan Waard/Museumvereniging

Eindredactie

Behoefte aan een ervaren eindredacteur? Die niet alleen de punten op de i zet maar ook naar de structuur van teksten kijkt en de beoogde impact? Onze eindredacteuren fungeren graag als journalistieke spin in het web en beheersen tot in de finesses het eindredactionele handwerk.

Magazine Deel! Regie op Gegevens/Ministerie van BZK

Vormgeving

Of je nu een nieuw logo, een complete huisstijl, een websiteontwerp of een ontwerp voor je jaarverslag zoekt: wij hebben de juiste vormgevers in huis. Onze ontwerpers hebben ieder hun eigen unieke stijl en kwaliteit, en allemaal een bak aan ervaring.

Fotografie

Op zoek naar een specifiek portret, sfeerreportage of beelden voor een nieuwe campagne? Onze enthousiaste fotografen – van stadsfotograaf van Leiden tot ervaren portretfotograaf – helpen je graag verder. Met ieder zijn of haar typerende stijl. Voor een prachtig resultaat én een prettige sfeer op de set.

Film

Niets eenvoudiger dan met een kort filmpje uit te leggen waarover je nieuwste project gaat of wat jouw organisatie doet. Toch? Om in een paar minuten een verhaal te vertellen is nog een hele kunst. Onze professionals dragen zorg voor het hele proces: van het schrijven van het scenario, beeldregie, camerawerk tot de montage.

Loyaal Wonen
MKB Deals

Animatie

Hoe leg je iets heel ingewikkelds eenvoudig uit? Daarvoor is animatie de perfecte vorm. Niet voor niets weten steeds meer organisaties de weg naar dit middel te vinden. Van voice-over tot storyboard, van illustraties tot flitsende montage – het hele proces is bij ons in goede handen.

Gemeente Leiden - Wijkregisseurs
Cedris CAO

Infographics

In één plaat ingewikkelde processen uitleggen in eenvoudige, sterke en begrijpelijke beeldtaal? Het is een vak apart. Ook voor infographics kunt u bij ons terecht.

Campagne/communicatieadvies

Wie herinnert zich niet de slogan ‘Slimmer chillen, is corona killen’ die in coronatijd viral ging? Die slogan, vergezeld van een volledige campagne voor verschillende veiligheidsregio’s in Nederland kwam uit onze koker. Maar ook voor een kleinere publiekscampagne – van idee tot uitvoering – bent u bij ons aan het goede adres.

Slimmer Chillen

Nieuwe Energie

3e Binnenvestgracht 23J 2312 NR Leiden

info@magazine-on-the-spot.nl

06 29 340 750

071 52 36 726