logo sluitknop

e-zine

Highlights onder
één url

Alle highlights van jouw event, verzameld onder één unieke url. Met volop ruimte voor keynotes, lezingen en workshops. Met pakkende interviews, foto's, filmpjes, recensies, infographics, vlogs en reacties 'on the spot'. E-zines zijn bovendien schaalbaar, dus geschikt voor desktop, tablet en smartphone.

Dit zijn de voordelen

  • Een e-zine is een digitale aandachtstrekker, geschikt om allerlei onderwerpen breed onder de aandacht te brengen
  • Het gaat (deels) een eigen leven leiden op internet. Jouw boodschap kan in principe 'overal' terechtkomen.
  • E-zines lenen zich voor een gelaagde opbouw in thematische pagina’s of dossiers, met linkjes naar verdieping.
  • E-zines zijn schaalbaar, dus geschikt voor desktop, tablet en smartphone.

Wanneer een e-zine

  • Bij inhoudelijke congressen en events waar kennisdeling belangrijk is. Delen (zowel in z'n geheel als op onderdelen) is namelijk erg eenvoudig via de unieke url.
  • Als je kennis breed wilt verspreiden, dus ook onder al die personen die niet op jouw event waren. Via internet is het e-zine namelijk eenvoudig deelbaar.

FlecK

‘Dag van de Cultuureducatie’

Thema van de bijeenkomst was ‘magische momenten’ en dat moest het e-zine dan ook uitstralen. Even wegdromen, een moment van verwondering.

Bekijk ‘Magische momenten’


NRO

’Samen op koers’

Dertig workshops, inspirerende sprekers en heel veel deelnemers: er was veel te doen op het vijfde NRO-congres. Een verslag waar de dynamiek vanaf spat!

Bekijk ‘Samen op koers’


Vogelbescherming

‘Basiskwaliteit Natuur, voorwaarde voor herstel!’

Biodiversiteit hoger op de politieke agenda krijgen en stakeholders inspireren om aan de slag te gaan; daar ging het om bij het online symposium van Vogelbescherming Nederland.

Bekijk het e-zine


NL Vitaal

‘Samen voor een gezonder Nederland’

Het evenement van NL Vitaal had als doel om wethouders en andere stakeholders daadwerkelijk in actie te laten komen na ondertekening van het Nationaal Preventieakkoord.

Bekijk het e-zine


‘Van hoge kwaliteit’

  • “In 2017 vroeg de provincie Zuid-Holland On the Spot om een aantrekkelijk en actief verslag van ons eerste Open Huis, waarin we met 400 stakeholders spraken over onze ambities voor de toekomst. Kort erna lag er een prachtig online magazine, van hoge kwaliteit qua inhoud en vorm en supersnel. We hebben daarmee indruk gemaakt bij de bezoekers van het Open Huis. Sindsdien zijn de mensen van On the Spot regelmatig teruggekeerd, met elke keer tevreden opdrachtgevers. On the Spot weet ons ook te inspireren door voortdurend te innoveren. Dat alles tegen een alleszins redelijke prijs.” *

Edward Sterenborg, senior adviseur Provincie Zuid-Holland

Nieuwe Energie

3e Binnenvestgracht 23J 2312 NR Leiden

info@magazine-on-the-spot.nl

06 29 340 750

071 52 36 726