logo sluitknop

magazine

Verleiden met ritme en vormgeving

Een magazine is van papier: je kunt het echt in je handen houden. Via een aantrekkelijk bladritme en uitgekiende vormgeving krijgt jouw lezer alle highlights van jouw event aangeboden. De pdf kan ook op een website worden geplaatst en interactieve elementen bevatten, dus met navigatie erin.

Dit zijn de voordelen

  • Alle relevante informatie in een aantrekkelijk vormgegeven, bladerbaar magazine van papier.
  • Een magazine voelt als een cadeautje.
  • Geen eindeloos heen en weer geklik van digitale pagina naar pagina: What you see is what you get!
  • De lezer wordt aan de hand meegenomen via een uitgedacht bladritme op maat.

Wanneer een magazine

  • Bij events waar de boodschap een langere attentiewaarde vraagt. Immers: een linkje verdwijnt snel in de mailbox. Een magazine slingert vaak nog een tijdje rond en is bovendien printbaar, dus reproduceerbaar.
  • Een magazine leent zich voor events waar echt iets te ‘zien’ of ‘beleven’ valt. In de vormgeving is het namelijk mogelijk om iets extra’s te doen tov digitale verslaglegging.

Schuldenlab070

‘GRIP’

Publieke en private partijen in Den Haag bedenken oplossingen om de schuldenproblematiek te lijf te gaan. Wij hebben deze ‘gamechangers’ vervat in ‘GRIP’.

Bekijk 'GRIP'


KB

Bricks, bits & books

Al vijf jaar maken we een magazine van Het Nationale Bibliotheekcongres. We kozen dit keer niet voor pure verslaglegging, maar schreven essays over de thema's van de dag.

Bekijk ‘Bricks, bits & Books’


VNG en Ieder(in)

‘Een Sterke Start’

Inwoners en gemeenten werken samen aan een Lokale Inclusie Agenda. Wat komen zij tegen? Wat is nodig? Vijf verhalen illustreren de breedte van werken aan inclusie en inspireren om lokaal aan de slag te gaan.

Bekijk 'Een sterke start'


LNV, VWS en BZK

‘Food Systems Summit’

In de voorbereiding naar de internationale Food Systems Summit van de Verenigde Naties organiseerden drie ministeries een nationale dialoog over een gezonder, eerlijker en duurzamer voedselsysteem.

Bekijk ‘Food System Summit’


'Steengoede teksten'

  • “Gezamenlijk hebben we een jubileummagazine over vijf jaar Schuldenlab070 ontwikkeld. Ik ben compleet ontzorgd: van de organisatie rondom de interviews tot en met de vormgeving. De teksten zijn steengoed. De mensen van On the Spot zijn zeer flexibel, schakelen snel en komen afspraken na. Dan krijg je dus een magazine om trots op te zijn, en een eindproduct dat alleen meer lovende reacties oplevert.“ *

Jeannette Binnema, senior communicatieadviseur gemeente Den Haag

Nieuwe Energie

3e Binnenvestgracht 23J 2312 NR Leiden

info@magazine-on-the-spot.nl

06 29 340 750

071 52 36 726