logo sluitknop

on the screen

Digitale huiskamer

Alle informatie rond een thema of event overzichtelijk op één scherm. Met een afwisseling van tekst, film en beeld achter klikbare ‘tegeltjes’. Dat is Magazine on the Screen. De startpagina van jouw event, de digitale ‘huiskamer’ van waaruit deelnemers steeds inhoudelijke uitstapjes kunnen maken.

Dit zijn de voordelen:

  • Magazine on the Screen is ontwikkeld voor desktop. Met pakkende vormgeving zie je in een oogopslag wat er gaande is.
  • Live worden – indien gewenst – steeds nieuwe (inhoudelijke) elementen toegevoegd. Het event is live te volgen.
  • Via Magazine on the Screen is bovendien allerlei interactie mogelijk met deelnemers, om zo het programma nog meer ‘op maat’ te maken.

Wanneer magazine on the Screen:

  • Magazine on the Screen is geschikt voor grootschalige events (online, hybride of live), waar deelnemers hun programma zelf kunnen samenstellen. Via Magazine on the Screen krijgen zij realtime informatie om de juiste keuzes te maken.
  • Magazine on the Screen is interessant voor doelgroepen die het gewend zijn om informatie te verwerven via desktop en tablet.

ZonMw, VNG e.a.

‘Doen Wat Werkt’

Vóór dit symposium konden mensen al goede voorbeelden zien, informatie krijgen over het programma en zich inschrijven. Tijdens het symposium bood het platform de online streaming van de sessies en nodigde het uit tot interactie.

Bekijk 'Doen wat werkt'

‘Wij zijn fan'

  • “Al vier jaar verzorgt het team van Magazine on the Spot het magazine voor het Nationale Bibliotheekcongres. En de naam zegt het al: het magazine is spot on! Het team verzorgt in razend tempo de verslaglegging van onze dag. Ze weten de hoogtepunten te vangen en de sfeer perfect weer te geven. En dat terwijl ze zich haast onzichtbaar tussen de deelnemers begeven. En al binnen een week na ons congres kunnen we het magazine (in tekst en beeld) delen met onze aanwezigen. Wij zijn fan!” *

Loes van Eijk, advisor (inter)national collaborations at Koninklijke Bibliotheek (KB), nationale bibliotheek van Nederland

Nieuwe Energie

3e Binnenvestgracht 23J 2312 NR Leiden

info@magazine-on-the-spot.nl

06 29 340 750

071 52 36 726