logo sluitknop

timezine

Stapsgewijs online

Een timezine is een digitaal magazine dat zich in een afgesproken tijdsspanne stapsgewijs ontvouwt. Met (vooraf geproduceerde) kwalitatief hoogwaardige filmpjes, voordrachten, interviews en animaties. Deelnemers kunnen de items via de aangegeven volgorde ‘live’ met andere deelnemers volgen, of (achteraf) in hun eigen tempo.

Dit zijn de voordelen

  • De inhoudelijke kwaliteit is nooit meer afhankelijk van de vorm van de dag van sprekers: de vooraf opgenomen (video)bijdragen zijn altijd van topkwaliteit.
  • Een succesvolle kennisoverdracht is niet langer gekoppeld aan het realtime absorptievermogen van deelnemers: bijdragen blijven immers zo vaak als nodig te bekijken.
  • Een timezine genereert de inhoudelijke basis om daarna fysiek/online samen een verdiepingsslag te maken. De denkkracht van deelnemers wordt zo beter benut.

Wanneer een Time-zine

  • Bij online en hybride evenementen, congressen en symposia kan een timezine onderdeel uitmaken van het (gezamenlijke) programma.
  • Bij events waar kennisoverdracht belangrijk is kan een timezine de kwaliteit vergroten, met vooraf geproduceerde inhoudelijk sterke bijdragen van keynotes.
  • Bij hybride events kan een timezine worden ingezet om (vooraf of tijdens een event) digitaal feedback bij deelnemers op te halen voor het live-gedeelte.

KINDwijzer

‘Raising the Future’

Het Timezine ‘Time to think’ was het ochtendprogramma van dit congres. Deelnemers konden die dag online inhoudelijke items bekijken die serieel live gingen. Het timezine was een opmaat naar het middagprogramma.

Bekijk 'Time to Think'

Gemeente Leiden

Wijkgesprekken

Dit Timezine bevat verslagen van 12 wijkgesprekken in de gemeente Leiden. Na elk gesprek werd een nieuw onderdeel actief en ging het desbetreffende verslag online. De verslagen werden in samenhang gedeeld.

Bekijk 'Wijkgesprekken'

‘Zeker een vervolg’

  • "On the Spot’ heeft ons ondersteund bij de twaalf wijkgesprekken over de energietransitie in Leiden. Ik was niet alleen onder de indruk van de snelheid waarmee gewerkt werd, maar ook hoe goed de tekstschrijvers in kwestie de essentie wisten te pakken van wat er tijdens de bijeenkomsten besproken werd. De verslagen hebben ons erg geholpen in het scherp krijgen van waar de knelpunten zitten en vervolgens het vertalen hiervan naar beleid. De professionaliteit waarmee On the spot daarnaast werkt, is vanuit de kant van opdrachtgever erg prettig: duidelijke afspraken, geen vervelende verrassingen en er wordt geleverd wat is toegezegd. Wat ons betreft komt er zeker een vervolg." *

Ansar Ahmadali, adviseur Communicatie en Participatie gemeente Leiden

Nieuwe Energie

3e Binnenvestgracht 23J 2312 NR Leiden

info@magazine-on-the-spot.nl

06 29 340 750

071 52 36 726